Twee info-avonden tegelijk voor BVM2

  0
  1163

  Op 11 december 2018 kreeg het BVM2 twee informatieverzoeken tegelijk op zijn dak, van de Dorpsraad Casteren en van een actiegroep uit Vessem (niet zijnde de Dorpsraad)

  Casteren
  Casteren is gemeente Bladel en er wonen ca 1000 mensen, waarvan er een dertigtal aanwezig waren. De Dorpsraad had een openbare vergadering met als thema Verkeer, waarvan het vliegverkeer een onderdeel was.
  BVM2 – bestuursleden Wim Scheffers en Egbert van de Pas waren erbij. De presentatie van Wim Scheffers is hier  te vinden. Daarna discussie in groepen over verkeersthema’s.
  Alle Bladelse wethouders waren aanwezig. “Eindelijk eens een positief, opbouwend verhaal” aldus een van hen.
  Het bestuur van de Dorpsraad gaat BVM2 promoten.

  Publiek in Vessem bij BVM2-bijeenkomst dd 11 dec 2018

  Vessem
  Vessem is gemeente Eersel. Er wonen een dikke 2000 mensen die allemaal een flyer gekregen hebben van een lokale actiegroep, die zich rond het thema ‘vliegveld’ gevormd heeft. Er was een publiek van ruim 30 mensen.

  BVM2 bestuursleden Klaas Kopinga, Bernard Gerard en Wen Spelbrink deden Vessem. Daarnaast hield Cees Beemer, die de dorpskernen van de gemeente Eersel vertegenwoordigt, een inleiding. Kopinga over geluid en algemeen, Gerard over luchtvervuiling en klimaat.

  De presentatie van Klaas Kopinga is hier te vinden.

  De presentatie van Bernard Gerard is hier  te vinden.

  De presentatie van Cees Beemer is hier te vinden.

  Vooreen verslag door de actiegroep zie Verslag door actiegroep .