Persbericht: DEBAT TOEKOMST LUCHTVAART.

  0
  963
  EhvA vanaf de Spottershill

  Op donderdag 14 november a.s. organiseert de Vereniging Vrienden Eindhoven Airport (VVEA) een lezing- en debat-avond over het thema “Toekomstige ontwikkelingen in de luchtvaart”. Hiervoor hebben wij de volgende sprekers uitgenodigd:

  • mw Mirjam van den Bogaard, operationeel directeur Eindhoven Airport. Zij gaat in op de ontwikkelingen van Eindhoven Airport.
  • mw Tineke Bakker, CEO Europe Boeing Aircraft Corporation. Over de vliegtuigen van de toekomst.
  • hr Tom Berendsen, Lid EVP Europees Parlement, woordvoerder luchtvaart en transport. Hoe gaat Brussel om met de veranderingen?
  • hr Simon Rozendaal. Publicist, journalist. Wat is de zin en/of onzin van de discussies?
  • hr Bernard Gerard, voorzitter van het Beraad Vlieghinder Moet Minder (BVM2). Wat zijn de gevolgen voor milieu en klimaat?

  De vereniging bestaat 35 jaar. Het bestuur heeft daarom besloten om dit debat voor een breder publiek toegankelijk te maken. U kunt zich tot en met 7 november aanmelden bij :
  info@vriendeneindhovenairport.nl
  De beschikbare ruimte is beperkt, tijdig aanmelden is dus geboden.

  Het debat wordt gehouden op de 1ste verdieping van de terminal van Eindhoven Airport.
  Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u met koffie/thee.
  Vanaf 19.00 uur geven alle sprekers hun visie. Na een korte pauze, waarin de vereniging u een drankje aanbiedt, krijgt u volop de gelegenheid om samen met de panelleden over dit onderwerp te discussiëren.
  We sluiten het debat om 22.00 uur af.

  Eindhoven Airport is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Komt u met eigen vervoer, dan zal u bij reservering een eenmalige code worden gestuurd waarna u gratis kunt parkeren.

  Verdere informatie over de VVEA vindt u op www.vriendeneindhovenairport.nl

  Voorbeeld-interieur van het experimentele Flying V-vliegtuig, zoals gepresenteerd op de Dutch Design Week van oktober 2019