Korte spandoekactie op 29 maart; klimaatkaarten verkrijgbaar

  0
  477

  Milieudefensie Eindhoven is een van de ondersteunende organisaties van BVM2.

  Milieudefensie in den lande heeft 29 ondernemingen aangeschreven met de eis dat die onderneming een klimaatplan maakt. Een van de ondernemingen is de Schiphol Group en dan komt Eindhoven Airport in beeld als dochteronderneming van deze groep. Daarom heeft ook de directeur van Eindhoven Airport, dhr. Hellemons, een brief gekregen. Dit is al eerder gemeld op Milieudefensie wil dat Eindhoven Airport een klimaatplan maakt .

  De aanschrijving heeft een vervolg met twee acties.

  Op dinsdag 29 maart, van 17.15 – 17.45 uur, heeft Milieudefensie een korte spandoekactie bij de ingang van Eindhoven Airport georganiseerd. Een select gezelschap was aanwezig, onder wie directiewoordvoerster mevrouw De Roy van het vliegveld.

  Spandoekactie Milieudefensie dd 29 maart 2022, aanschrijfactie 29 bedrijven
  Bernard Gerard tijdens zijn verhaal

  Het verhaal van Bernard Gerard is te vinden op

  Milieudefensie heeft op 29 maart op verschillende plaatsen in Nederland vergelijkbare acties gehouden bij andere bedrijven.


  Verder zijn er kaarten om naar directeur Hellemons te sturen. Dat zijn landelijke kaarten en nog niet met een geadresseerde ingevuld. Na invulling zien ze er uit als hieronder. De kaarten zijn te bestellen bij bjmgerard@gmail.com .