BVM2 stelt nieuwe activiteiten- en communicatiemanager aan u voor.

  0
  116
  views

  Het Beraad Vlieghinder Moet MInder (BVM2) is tijdelijk (vooralsnog voor een jaar) een dienstverband aangegaan met Henk van Hooff uit Eindhoven. Subsidie vanuit het Leefbaarheidsfonds maakt dit mogelijk. BVM2 is blij met de inzet van Henk en met het extra werk, dat we hierdoor kunnen verzetten.

  Hieronder treft u een korte beschrijving aan die Henk van Hooff van zichzelf geeft.

  U ziet dat daaronder ook het contact met buurtgroepen en milieuorganisaties valt. Als u lid bent van een buurtgroep, dorpsraad, milieugroep etc die ondersteuner is van BVM2 of naar uw mening ondersteuner zou moeten zijn, en als daar een gesprek gewenst is of een optreden als spreker of iets in die geest, aarzel dan niet en neem contact op met Henk op henkvanhooff@hotmail.com of met Bernard Gerard op bjmgerard@gmail.com of met het emailadres op deze site.


  Henk van Hooff

  Henk van Hooff: “verbinder voor minder vlieghinder”.

  De ontwikkelingen rondom Welschap en Eindhoven Airport hebben geleid tot onaanvaardbare overlast. Steeds meer omwonenden ondervinden continu hinder op het gebied van geluid en milieuvervuiling. Met stijgende risico’s voor gezondheid en welzijn. Vaak nog onbewust en onbekend.

  BVM2 zet zich voortdurend en actief in voor het herstellen van het evenwicht tussen de kwaliteit van de leefomgeving en de belangen van omwonenden. Ik voel me vereerd om samen met al die bevlogen en deskundige vrijwilligers mijn expertise als communicatiemanager in te zetten als verbindingsman. Aan de ene kant omdat ik zelf de overlast aan den lijve ervaar als buurman van de explosief gegroeide luchthaven en aan de andere kant omdat ik mijn, in 40 jaar opgebouwde, kennis wil inbrengen om alle betrokken partijen te helpen bij de broodnodige professionalisering.

  Mijn takenpakket is divers en inspirerend: van het opbouwen van deskundigheid en onderhouden van de website, tot het informeren van de omgeving, het overleggen met buurtgroepen en milieuorganisaties en , last but not least, het lobbyen in de lokale, regionale en landelijke politiek.

  Ik ga de uitdaging met liefde en plezier aan en heb er veel zin in om met elkaar het proces rondom de luchthaven en haar overlast een positieve wending