Doe mee aan een onderzoek naar slaapkwaliteit rond Eindhoven Airport!

  0
  381

  Slaapt u als een roos of ligt u wakker van vliegverkeer?
  Doe mee aan een onderzoek naar slaapkwaliteit rond Eindhoven Airport

  Voor een onderzoek naar het effect van vliegverkeer op de slaapkwaliteit zijn we op zoek naar mensen die in de omgeving van Eindhoven Airport wonen. Met uw deelname draagt u bij aan kennis over de invloed van luchtverkeer op de slaapkwaliteit. Het onderzoek is opgezet door de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), ondersteund door het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe, Belangenbehartiging Omwonenden Welschap (BOW) en Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven (SLLE).


   Woont u binnen een straal van 30 km rond Eindhoven Airport en bent u 18 jaar of ouder?

  Dan kunt u deelnemen aan het onderzoek naar de invloed van vliegverkeer op de slaapkwaliteit.  U vult dagelijks een slaapdagboek in via een app op uw telefoon of tablet. Uw informatie over slaap zal later anoniem gekoppeld worden aan gegevens over het luchtverkeer. Deelname  is vrijwillig, en kan te allen tijde worden gestopt. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en opgeslagen in een beveiligd systeem.

  Voor meer informatie en aanmelden: www.slaaponderzoekeindhoven.nl

  Update: dit bericht is niet langer actueel omdat het onderzoek uiteindelijk niet gelukt is. Om historische redenen blijft deze oproep staan.

  Opstijgend vliegtuig bij Eindhoven Airport